среда, април 8, 2020
Епов Насе

Епов Насе

Љубител на голем број спортови, но пред сè на англиски фудбал.

(ВИДЕО) Фудбал: Играчите на Шамрок Роверс покажуваат интересни предизвици и тренинзи за по дома

(ВИДЕО) Фудбал: Играчите на Шамрок Роверс покажуваат интересни предизвици и тренинзи за по дома

Пандемијата предизвикана од Коронавирусот ги откажа речиси сите спортски натпреварувања, а во голема мера ги намали излегувањата на граѓаните од...

Повеќе
Page 1 of 145 12145

#РАКОМЕТ

#ИНТЕРВЈУ

#РАКОМЕТ

#ИНТЕРВЈУ