Контакт

Јави се јужна е интернет медиум кој се занимава со презентација на македонската сцена во секоја насока, спорт, музика, мода и секои активности и настани кои што се случуваат на домашен и интернационален план а истите сакате да ги презентирате, со цел истите да бидат презентирани кај нас на сајтот слободно можете да го користите нашиот емаил или Facebook страница и да ни испраќате се што сакате да се објави.

 

    #Последно