Tag: Полумаратон

Џепчирчир и Киплимо нови шампиони во полумаратон, Поп Арсова во топ 100

Светското првенство во полумаратон, оваа година се одржа во Гдиња,Полска.На програмата, прво беше женската конкуренција, во којашто издоминира Кенијката Перес ...

Повеќе

Последно