Tag: Отеги

(ВИДЕО) Адријан Отеги го обележи првото издание на ,,Скотиш Чемпионшип”

Овогодинешното инаугурално издание на ,,Скотиш Чемпионшип" целосно помина во знакот на Адријан Отеги.Шпанецот ја запиша својата трета професионална победа на ...

Повеќе

Последно