Tag: Вељовска

(ФОТО) ,,Жешка” фотосесија на фолк пејачката Ирена Вељовска со јастребот Хари

Една од нашите најпопуларни фолк-пејачки, Ирена Вељовска, деновиве направи жешка фотосесија за рекламирање на неколку парчиња облека.За атмосферата да биде ...

Повеќе

Последно