вторник, март 31, 2020
Јави се јужна

Јави се јужна

Портал кој се залага за презентација пред се на македонската публика во сите сфери како спорт, музика, филм и сите слободни артисти кои што сакаат да бидат презентирани на јавноста. Слободно испраќајте ни ги Вашите активности и идеи и ние сме овде за да Ве презентираме на нашата публика.

Тихомир Костадинов – Ми се оствари сонот да заиграм за репрезентацијата на Македонија

Тихомир Костадинов со донација за болницата во Гевгелија

https://www.facebook.com/obgevgelija/posts/957387741326081?__xts__=68.ARCGY2kC2Ou5gLw1j6MMlqPM-xmSaOswlSeJ6WQcZKrlbDUTcxVmd471-g8hhEmMUj1FwN51TkF8H3e_DKFWcesEGUQcqP7vsw_B1EUQbu57GcYmH5uDoUh0XUzXWAj8uqKjidn8vHYByCDi-cIJ8fILBjouDqGT5MYXksxAQmrT9yO8D5QZIc-tuEeGH5Fk75xsTi9RNauGIcYdUGj7n3bUZ1lbSKrk8uCBr6ofaD-Ol6ZCw8vZe7eSyf_2RgHXov1F5fsJdb2OnN_pJPFVP1dUQmyKKPnpOu4SM_UD_Sp6dbeK84_d52SXTaVBwhk5Thbo21y10A_xQxJhpbQ&__tn__=-R

Повеќе
ПРВ КЛУБ ВО СВЕТОТ: Чукарички ги исплати своите фудбалери до лето – Тие се најдобриот клуб во Србија!

ПРВ КЛУБ ВО СВЕТОТ: Чукарички ги исплати своите фудбалери до лето – Тие се најдобриот клуб во Србија!

Додека повеќето клубови во Европа размислуваат да ги намалат трошоците поради пандемијата на коронавирус, клуб во Србија има сосема поинаков...

Повеќе
Page 1 of 1225 121.225

#РАКОМЕТ

#ИНТЕРВЈУ

#РАКОМЕТ

#ИНТЕРВЈУ